Un cetăţean român a fost înjunghiat mortal, azi dimineaţă, la Bălţi. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre un omor din gelozie, întrucât victima a fost atacată de către soţul unei femei căsătorite. Aceasta, cel mai probabil, avea o relaţie extraconjugală cu bărbatul de 37 de ani, angajat la o întreprindere din Bălţi, afirmă poliţia.

„Persoana bănuită de comiterea infracţiunii i-a aplicat lovitură de cuţit în regiunea piciorului. Între ei s-a pornit o ceartă, după aia au pornit nişte reglări de conturi, întinzându-se au ieşit afară , în curtea blocului, apoi în drum, în drum iarăşi s-au îmbrâncit unul pe altul, până la urmă cetăţeanul care a fost lovit de cuţit a căzut jos fără cunoştinţă”, a comunicat şeful Inspectoratului de Poliţie Bălţi, Oleg Cojocaru.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, îşi bănuia soţia de infidelitate. Ieri, i-a spus că nu va înnopta acasă, ca să o poată urmări. Azi dimineaţă, în timp ce femeia ieşea din apartament cu amantul, bărbatul a tăiat-o cu un cuţit în braţul stâng. Iubitul i-a sărit în apărare, dar a fost înjunghiat în artera principală a piciorului. Pentru că a pierdut mult sânge, victima a decedat în drum spre spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here