Cainii vagabonzi au bagat spaima in locuitorii de la Balti. Oamenii se plang ca in unele cartiere s-au format adevarate haite, iar autoritatile nu intreprind nimic: „Se arunca si peste copii, e ingrozitor”

0
64

Cainii vagabonzi au bagat spaima in locuitorii de la Balti. Oamenii se plang ca in unele cartiere s-au format adevarate haite, iar autoritatile nu intreprind nimic. Si pentru ca lista problemelor e mare, baltenii spera ca noul primar care va fi ales in curand va trece de la vorbe, la fapte.

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: „Oamenii se plang ca sunt terorizati de cainii vagabonzi. Iar cel mai mult se tem pentru siguranta copiilor. Animalele pot fi vazute si acum in spatele meu.”

„Cand latra unul, vin inca zece.”

„Sunt foarte multi caini vagabonzi se arunca si la oameni si la copii.”

Chiar in momentul in care filmam reportajul mai multi caini s-au napustit asupra unor copii care se intorceau de la scoala.

„Iata au sarit la copii astia. E culmea.”

„Te-ai speriat? Da, tare.”

Oamenii se tem ca in curand in Balti vor fi mai multi caini decat… oameni. Asta pentru ca pe an ce trece orasul devine tot mai pustiu. Uzinele si fabricile s-au inchis, iar de construit nu se mai construieste nimic.


mai mult la :  protv.md/stiri/social/cainii-vagabonzi-au-bagat-spaima-in-locuitorii-de-la-balti-oamenii—2231131.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here