Deschide.md | Irakianul suspectat că a ucis-o pe adolescenta de 14 ani din Bălți, extrădat în Germania

0
48

Ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a anunţat că Irakul l-a extrădat pe bărbatul în vârstă de 20 de ani suspectat că a violat şi ucis o adolescentă de 14 ani în Germania, luna trecută, relatează Reuters.

“Mă bucur că suspectul căutat de justiţie este din nou în Germania”, a precizat Seehofer într-un comunicat. “Este doar o consolare mică pentru familia fetei şi gândurile mele sunt alături de ei în aceste momente dificile. Însă pentru stat şi societatea noastră, este important ca suspecţii să fie aduşi în faţa justiţiei”, a adăugat el.

Sâmbătă, poliţia din regiunea Kurdistan a Irakului a anunţat că suspectul ar fi recunoscut că a ucis-o pe Susanna Feldman în Germania.

Ali Bashar a fost arestat vineri de forţele de securitate din Kurdistan.

Tânărul de 20 de ani a devenit principalul suspect în cazul uciderii Susannei la doar două zile după ce a reuşit să plece din Germania spre Turcia, cu o cursă aeriană.

Susanna, o adolescentă care sosise cu familia din Republica Moldova în Germania în luna februarie a acestui an, a fost dată dispărută pe 22 mai.

Părinţii fetei, elevă la o şcoală de lângă Mainz, au alertat poliţia, după ce aceasta nu a mai revenit acasă de la şcoală. Cadavrul fetei a fost găsit joi, într-o râpă  în orăşelul Wiesbaden.

…  deschide.md/ro/stiri/social/32246/Irakianul-suspectat-c%C4%83-a-ucis-o-pe-adolescenta-de-14-ani-din-B%C4%83l%C8%9Bi-extr%C4%83dat-%C3%AEn-Germania.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here