O nouă familie din Bălți s-a ales cu locuinţă în cadrul programului Prima Casă

0
9

O nouă familie s-a ales cu locuinţă în cadrul programului “Prima Casă”. Tinerii din Bălţi, care îşi vor sărbători nunta în această lună, au semnat contractul de împrumut cu banca şi plănuiesc să se mute în casă nouă până la sfârşitul săptămânii.

Cei doi şi-au procurat un apartament cu două camere, mai ales că aşteaptă şi un copil. Octavian şi Marina, în vârstă de 29 de ani şi, respectiv, 20 de ani, susţin că procedura de a obţine creditul a fost una lejeră.

“Despre acest proiect am aflat de la noutăţi. Încă nici nu apăruse în Monitorul Oficial, că eu deja cunoşteam despre oportunităţile, beneficiile pentru noi. Noi ne gândeam la o locuinţă, dar aşa sumă de bani ca să îţi procuri un apartament era cam dificil”, a spus beneficiarul programului “Prima Casă”, Octavian Volentir.

Cuplul şi-a ales un apartament cu două camere de 21 de mii de euro.

“Este reparaţie, baia este făcut tot, trebuie doar să îl mobilăm. Pe lună, în timp de 10 ani, întoarcem 3 mii 800 de lei, însă o să ne străduim, dacă o să fie posibilitate să închidem creditul mai repede”, a spus Marina Volentir.

Citește mai mult: https://www.publika.md/o-noua-familie-din-balti-s-a-ales-cu-locuinta-in-cadrul-programului-prima-casa_3002031.html#ixzz5Cfh2d6kD

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here