Unimedia.md : Noi detalii despre „problema deșeurilor” din Bălți. Cum deținătorul companiei concesionare s-a absolvit în 2014 de datoria față de Bălți

0
80

Noi detalii în tema „deșeurilor” de la Bălți. Proprietarul companiei concesionare a recunoscut, în cadrul ueni emisiuni, că și până la cedarea serviciului, și după, concesia aparținea unei și aceleași persoane fizice – adică lui.

Dumitru Rusnac însă nu-și recunoștea vina pentru această datorie, ceea ce a și servit drept motiv pentru iscarea conflictului între el și Renato Usatîi.

„Pe 27 septembrie 2012, autoritățile din Bălți au dat în concesiune serviciul de colectare și evacuare a deșeurilor companiei SRL „TerraCleaning Nord” și SRL „Terra Salubritate”, iar în 2014, aceste companii au cedat serviciile altor două – SRL „Global Prestservice” și SRL „Salubrity Solutions”. Datoria rămasă după cedarea serviciului a servit mai tîrziu, în 2015, drept motiv al cerții dintre noua conducere a orașului și concesionari. Viceprimarul de atunci Leonid Babii spunea că antreprenorul Dumitru Rusnac este dator orașului șase milioane de lei. Rusnac însă afirma că el nu e dator nimic, iar datoria aparține fostele companii. Renato Usatîi care participa la această discuție a explodat”, se arată în reportajul televiziunii de la Bălți.

mai mult la :   unimedia.info/stiri/video-noi-detalii-despre-problema-deseurilor-din-balti–cum-detinatorul-companiei-concesionare-s-a-absolvit-in-2014-de-datoria-fata-de-balti-153614.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here