17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Must read

La Bălți sunt probleme de administrare, iar unii încearcă să mute atenţia de la ele. Trebuia găsit cineva spre care să se îndrepte atenţia locuitorilor ca să nu se vadă incompetenţa unor conducători de acolo. Este părerea preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, exprimată într-un interviu pentru Deschide.md.

„Acolo sunt nişte probleme de administrare şi unii încearcă să mute atenţia de la ele. Trebuia găsit cineva spre care să se îndrepte atenţia locuitorilor ca să nu se vadă incompetenţa unor conducători de acolo. Înţeleg că totul a pornit de la faptul că Guvernul a intervenit să ajute la curăţarea gunoiului în perioada sărbătorilor, la solicitarea scrisă a autorităţilor din Bălți. Eu consider că Guvernul a procedat corect. La fel a făcut şi în Chişinău când a fost o criză asemănătoare, la fel trebuie să facă şi în alte localităţi dacă vor apărea probleme. E foarte bine că nu au lăsat oamenii să sărbătorească cu oraşul plin de gunoi. Mai departe, e treaba autorităţilor din Bălţi să se ocupe de oraş. Guvernul a intervenit strict pe acea situaţie de criză, nu are de gând să se ocupe de administrarea oraşului şi nu e treaba lui”, a spus președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

Referitor la acuzațile precum că PDM a pornit dosare penale consilierilor lui Usatîi doar pentru a-i lua Primăria, Vlad Plahotniuc a menționat că PDM se delimitează de toată situația de la Bălți. 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article