27.2 C
Chișinău
duminică, iulie 21, 2024

Bălan anunță care va fi următorul punct comun moldo-ucrainean de pe segmentul transnistrean

Must read

„Goianul Nou-Platonovo” este următorul punct comun moldo-ucrainean de trecere a frontierei de pe segmentul transnistrean, care urmează să fie deschis în următoarele câteva luni. Anunțul a fost făcut de către fostul vicepremier pentru Reintegrare, Gheorghe Bălan, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune.

Întrebat de către moderatoarea emisiunii dacă în 2018 se va reuși deschiderea tuturor punctelor comune de pe frontiera moldo-ucraineană, Bălan a declarat că speră să fie așa.

„Vă asigur că lucrul pe această direcției continuă. Acest subiect nu este legat direct de formatul de negocieri „5+2”. Acest lucru ține de relațiile bilaterale moldo-ucrainene. Următorul punct trebuie să fie Platonovo. Eu cred că acesta ar trebuie să fie deschis în următoarele câteva luni”, a spus Bălan.

De asemenea Bălan a accentuat că la primul punct comun implementat la Cuciurgan-Pervomaisc, activitatea controlului comun se desfășoară cu succes și fără indicente așa cum anticipa Tiraspolul.

mai mult la :  deschide.md/ro/stiri/politic/23869/B%C4%83lan-anun%C8%9B%C4%83-care-va-fi-urm%C4%83torul-punct-comun-moldo-ucrainean-de-pe-segmentul-transnistrean-al-frontierei.htm#.WkZEzDlRvJo.facebook

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article