21.1 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

Caz terifiant la Bălți. O femeie și-a găsit fiica moartă într-o baltă de sânge la veceu

Must read

O crimă produsă aseară la Balți a îngrozit tot orașul. O femeie de 45 de ani a ieșit din casă, iar peste o ora mama acesteia a gasit-o moartă în veceul din curte. Femeia a fost înjunghiată de câteva ori. Principalul suspect, fostul iubit al victimei, a fost reținut de poliție iîn timp ce încerca sa părăseasă R.Moldova, scrie protv.md

Totul s-a întamplat aseară, în jurul orei 18:20, într-o gospodărie din Bălți. Potrivit poliției, femeia de 45 de ani a ieșit din casă, iar peste o oră, văzând că nu se mai întoarce, mama acesteia a mers să o caute. Dupa ce a tot strigat-o și căutat-o minute în șir prin curte, femeia și-a găsit fiica, moartă, într-o baltă de sânge, în toaleta din curtea gospodariei. Principalul suspect, fostul iubit al femeii, un cetățean rus, a fost reținut pe aeroportul de la Chișinau în timp ce încerca sa părăsească țara.

Mama femeii le-a povestit polițistilor ca acum 2 luni fiica sa s-a întors acasă din Federația Rusă, acolo unde a muncit o perioadă. Femeia le-a mai spus oamenilor legii ca, inainte de a se întoarce acasă, fiica sa s-a desparțit de iubitul ei.

Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore si risca 25 de ani de inchisoare sau chiar detenție pe viață.

http://protv.md/stiri/actualitate/caz-terifiant-la-balti-o-femeie-a-iesit-din-casa-iar-vazand-ca–2143501.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article