16.1 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Consiliul Municipal Bălți cere ajutorul Guvernului și Parlamentului pentru a soluționa problema deșeurilor din oraș

Must read

Adresarea către autoritățile statului a fost aprobată de aleșii locali după ședința comisiei pentru situații de urgență.

Consilierii au recunoscut că nu sunt în stare să gestioneze problema deșeurilor, dar pasează responsabilitatea pentru situația dezastruoasă companiei private care până în luna decembrie se ocupa de colectarea și evacuarea gunoiului din oraș.

Din cauza datoriilor, agentul economic, care gestionează și poligonul de stocare a deșeurilor menajere, oprește accesul camioanelor trimise de municipalitate. Primarul interimar Leonid Babii, care în ultima sa zi de muncă a convocat ședința comisiei pentru situații de urgență, a recunoscut că datoriile există. Potrivit lui, restanțele sunt de aproximativ 300 de mii de lei, iar compania cere acum și plată în avans, ca să fie sigură că primăria își va onora angajamentele contractuale.

https://www.timpul.md/articol/consiliul-municipal-bali-cere-ajutorul-guvernului-i-parlamentului-pentru-a-soluiona-problema-deeurilor-din-ora-127196.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article