22.2 C
Chișinău
luni, aprilie 15, 2024

Deschide.md : Capitala își alege primarul // Cine sunt primii 5 candidați din buletinul de vot

Must read

Primul candidat în buletinul de vot care va fi la alegerile din 20 mai pentru funcția de primar al capitalei va fi Vasile Costiuc, candidatul partidului Democrația Acasă.

Al doilea pe listă va fi candidatul PAS și PPDA – Andrei Năstse, al treilea va fi Alexandr Roșco, Partidului Politic „Casa Noastră-Moldova”. Aceștia sunt urmați de candidatul Partidului Șor, Reghina Apostolova iar cu numărul 5 în buletinul de vot se va regăsi candidatul Partidului Liberal Valeriu Munteanu.

Decizia afost luată după tragerea la sorți pentru determinarea poziției în buletinul de vot pentru candidații care au depus dosarele în vederea înregistrării în calitate de concurent electoral pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău.

Ceilalți candidați care se vor înregistra ulterior, numele lor vor fi plasate în buletinul de vot în ordinea înregistrării acestora.

Amintim că astăzi, în prima zi de înregistrare au depus dosarele cinci candidați care se vor bate pentru fotoliul de primar al capitalei.

deschide.md/ro/stiri/politic/28939/Capitala-%C3%AE%C8%99i-alege-primarul–Cine-sunt-primii-5-candida%C8%9Bi-din-buletinul-de-vot.htm

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article