24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Interesele consilierilor PN de la Bălți: Concesionează bunuri publice și repară drumurile spre casele lor

Must read

Potrivit unei investigații preluată de Today.MD, mai mulți consilieri din Primăria mun. Bălți, membri ai „Partidului Nostru”, își repară drumurile de acces spre curțile blocurilor în care locuiesc.

Potrivit sursei citate, drumurile spre casele une locuiesc consilierii Igor Bânzari, Igor Basistîi, Eugenia Badiuc, Tatiana Veselovscaia, Vladimir Cheptănari, Dumitru Pasat, Alexandru Grigorișin, Oleg Șaric sunt practicabile, iar tomberoanele – permanent goale.

Totodată, o firmă care ar fi gestionată deconsilierul Oleg Șaric a luat în concesiune, pentru 49 de ani, un centru sportiv, cu obligația de a face investiții de peste 2,6 milioane de lei. Din 2015 și până acum, singura investiție a fost într-un teren de mini-fotbal unde abonamentul lunar ar porni de la 200 de lei.

Amintim, în context, că un alt consilier PN, Igor Basistîi, este suspectat de faptul că din 2014 a introdus în Moldova automobile din UE, pe care le-a dezasamblat și vândut la piese în țară neachitând taxele vamale la import și nici impozite la stat. Ulterior, acesta a fost dat în căutare de poliția RM.

Menționăm, de altfel, că fracţiunea „Partidului Nostru” din Consiliul Municipal Bălţi a anunțat că, începând de astăzi, intră în greva foamei. Decizia ar veni în urma represiunilor la care au fost supuși consilierii PN în ultima vreme.

https://zugo.md/article/foto–interesele-consilierilor-pn-de-la-balti–concesioneaza-bunuri-publice-si-repara-drumurile-spre-casele-lor_23706.htm

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article