16.1 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Leonid Babii și-a dat demisia din funcția de viceprimar al orașului Bălți

Must read

Viceprimarul orașului Bălți, Leonid Babii, a demisionat din motive de sănătate. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului, Renato Usatîi.

În cadrul unei intervenții televizate la postul regional, Leonid Babii a cerut să fie excluse insinuările politice cu privire la demisia sa.

De la începutul lunii ianuarie, Leonid Babii a îndeplinit atribuțiile primarului, în lipsa lui Renato Usatîi. Până pe 2 ianuarie Usatîi a fost înlocuit de Igor Șeremet. De astăzi funcția va fi preluată de către Lilia Sava.

„Sunt recunoscător lui Leonid Ivanovici pentru cei doi ani și jumătate în care a lucrat ca viceprimar al municipiului. Un om legendar. Un economist de clasă extra, profesor. A condus Barza Albă aproape 15 ani. Și aceasta, după cum știți, este unul dintre puținele branduri care au făcut Moldova faimoasă. Sunt fericit că o astfel de persoană a lucrat cu noi. În biroul primarului a fost respectat și iubit, apreciat pentru rigiditatea și aderența la principii, pentru perfecționism și respectarea strictă a termenilor. El a fost responsabil de sfera financiară și economică. Bugetul de la Bălți a fost întotdeauna adoptat la timp, iar strategiile pe termen lung dezvoltate de Leonid Babii vor servi drept punct de reper pentru noi de mult timp”, a scris Usatîi pe pagina sa de facebook.

http://unimedia.info/stiri/leonid-babii-si-a-dat-demisia-din-functia-de-viceprimar-al-orasului-balti-147563.html

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article