17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Moldovence traficate în Suedia: Un cetățean român, implicat în recrutarea fetelor, a fost reținut

Must read

Vameșii moldoveni au deconspirat activitatea infracțională a unui grup specializat în traficul de ființe umane, care în perioada 2016-2017 au recrutat tinere din Moldova, pe care le transportau în Suedia în scop de exploatare sexuală. Pe 7 august, colaboratorii vamali au reținut un membru al grupării, cetățean al României.

Membrii grupării profitau de starea socială a fetelor și le transportau în or. Stockholm din Suedia, unde acestea erau impuse să presteze servicii sexuale.

Întreaga activitate infracțională a fost documentată de oamenii legii, care pe 7 august curent, conform probelor acumulate, au desfășurat mai multe acțiuni de urmărire penală în punctul de trecere Leușeni. Astfel, aceștia au reușit să rețină un membru al grupării infracționale, care încerca să părăsească teritoriul R. Moldova. Tânărul de 28 de ani, cetățean al României, este cercetat pentru trafic de ființe umane.

mai mult la : https://crimemoldova.com/news/kriminal/fete-din-moldova-traficate-n-suedia-vame-ii-au-re-inut-un-cet-ean-rom-n-implicat-n-recrutarea-tinere/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article