17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Nouă ani de închisoare pentru un Casanova, care a lăsat patru femei din Bălți fără 300 de mii de lei

Must read

Un tânăr de 25 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Florești, a reușit să obțină încrederea a patru femei din Bălți, deposedându-le de circa 300 de mii de lei. Acesta le spunea „aleselor” sale că are nevoie de bani, pentru a-și rezolva anumite probleme. Aventura îl va costa pe suspect 9 ani de libertate.

Potrivit esp.md, bărbatul a deposedat victimele de bani în perioada februarie 2016-iunie 2017.

După ce făcea cunoștință cu femeile și obținea încrederea acestora, tânărul le spune că se confruntă cu anumite probleme, pentru rezolvarea cărora are nevoie de bani. Femeile îi ofereau sumele solicitate, crezând că bărbatul le va întoarce banii, lucru care nu s-a întâmplat.

Mai mult, în iulie 2017, acesta a săvârșit și un furt, iar cauzele privind jaful și escrocheriile au fost conexate.

Drept urmare, tânărul a fost condamnat la 9 ani de închisoare și a fost obligat să le întoarcă victimelor sumele de care le-a deposedat.

Suspectul nu se află pentru prima dată în conflict cu legea. În 2009, tânărul, care încă era minor, a fost condamnat pentru omor, aflându-se 6 ani după gratii.

https://crimemoldova.com/news/kriminal/nou-ani-de-nchisoare-pentru-un-casanova-care-i-a-l-sat-alesele-f-r-300-de-mii-de-lei/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article