21.1 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

Pcela dezvăluie ilegalitățile de la Bălți // (Audio) Usatîi discută referendumul cu consilierii săi

Must read

Activitatea desfășurată de către membrii Partidului Nostru (PN), condus de Renato Usatîi, în municipiul Bălți a cuprins o serie de ilegalități care au ieșit recent la iveală. Acestea demonstrează mai multe nereguli vizavi de organizarea referendumului de revocare a primarului și implicarea directă a lui Renato Usatîi în acest proces, precum și subiectul privind colectarea și evacuarea deșeurilor, dezvăluirile fiind făcute de către Serghei Pcela, administratorul întreprinderii municipale de salubrizare.

Una dintre problemele principale ale orașului Bălți este colectarea și evacuarea deșeurilor. Situaţia dificilă s-a iscat după ce autorităţile locale au reziliat contractul cu întreprinderea care se ocupa de evacuarea deşeurilor menajere, iar în momentul când a fost suspendat acest serviciu, oraşul nu era pregătit să facă faţă lucrurilor. Potrivit lui Serghei Pcela, licitația de procurare a autospecialelor pentru evacuarea deşeurilor a fost amânată. Într-un interviu pentru Realitatea.MD, funcționarul dezvăluie și povestește cu lux de amănunte cum a avut loc licitația și ce a urmat ulterior.

”Inițial urmau să fie cumpărate în total 10 autospeciale, însă după o perioadă de timp au fost procurate doar cinci, care au fost repartizate celorlalte întreprinderi și astfel a început haosul. Am ajuns într-o situație incertă (…) A venit o gașcă de oameni la Primărie și, fără actele necesare, a început să administreze orașul. Ei se duc la șefii de întreprinderi și-i îndeamnă să le execute ordinele, să semneze diverse acte, ca ulterior să facă abuz de serviciu în propriile interese. Toate aceste acțiuni au paralizat activitatea întreprinderilor, iar cei care au de suferit sunt locuitorii mun. Bălți. Acești consilieri se ocupă doar de politică, în interesul liderului lor (n.r. Renato Usatîi)”, spune Pcela.

https://deschide.md/ro/stiri/social/25322/Pcela-dezv%C4%83luie-ilegalit%C4%83%C8%9Bile-de-la-B%C4%83l%C8%9Bi–(Audio)-Usat%C3%AEi-discut%C4%83-referendumul-cu-consilierii-s%C4%83i.htm

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article