18.9 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Podul Gura Bîcului-Bîcioc a fost deschis azi pentru transportul de pasageri și mărfuri

Must read

Podul Gura Bîcului-Bîcioc a fost astăzi deschis pentru transportul de pasageri și mărfuri. Premierul Pavel Filip a fost prezent la eveniment. Acesta postat pe pagina sa de Facebook că „deschiderea podului Gura Bîcului-Bîcioc este încă un pas pentru eliminarea barierelor în calea liberei circulaţii a cetăţenilor, mărfurilor şi serviciilor între cele două maluri ale Nistrului”.

Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi, împreună cu liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, la deschiderea podului peste râul Nistru, ce leagă localitățile Gura Bîcului şi Bîcioc. La eveniment au fost prezenţi și reprezentanții mediatorilor și observatorilor din cadrul formatului de negocieri „5+2”.

În cadrul declaraţiilor de presă, Premierul a menționat că deschiderea podului reprezintă încă o etapă în realizarea obiectivului Guvernului de a elimina toate barierele în calea liberei circulaţii a cetăţenilor, mărfurilor şi serviciilor între cele două maluri ale Nistrului.

„Este un eveniment simbolic şi salut această abordare pragmatică, care este un pas înainte în eliminarea barierelor de circulaţie”, a spus Pavel Filip.

https://deschide.md/ro/stiri/social/21549/Podul-Gura-B%C3%AEcului-B%C3%AEcioc-a-fost-deschis-azi-pentru-transportul-de-pasageri-%C8%99i-m%C4%83rfuri.htm#.WhAxcSHep6w.facebook

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article