17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Polițiștii de patrulare, cu ochii în patru de sărbători la Bălți

Must read

Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a anunțat că, în contextul minivacanței de Crăciun, angajații INP vor activa în mod sporit pe drumurile naționale. Mai mult, aceștia se vor afla 24 de ore în 9 sectoare de drum cu o incidență sporită de accidente rutiere grave.

La Bălți: porțiunile de drum pe itinerarul str. Calea Ieșilor – str. Decebal (str-la Donici – str. Calea Ieșilor – str. Decebal – până la intersecția cu str. Ștefan cel Mare).

Astfel, conducătorii auto sunt îndemnați să nu depășească limita de viteză; să nu urce în stare de ebrietate la volan; să păstreze o distanță de siguranță față de vehiculul din față; să manifeste prudență atunci când pe marginea drumurilor se afla pietoni, mai ales copii și bătrâni; să echipeze autovehiculul corespunzător condițiilor meteo; să fie precauți la starea carosabilului că poate fie umed sau acoperit cu polei și să verifice starea farurilor de întâlnire și a luminilor de ceață.

http://www.realitatea.md/politistii-de-patrulare–cu-ochii-in-patru-de-sarbatori–vor-veghea-intruna-9-dintre-cele-mai-periculoase-sectoare-de-drum_69875.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article