23.9 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

ProTV.md : Ion Ceban este candidatul socialistilor la functia de primar al capitalei – VIDEO

Must read

Ion Ceban este candidatul socialistilor la functia de primar al capitalei. Decizia a fost luata astazi la Consiliul Republican al formatiunii, la care a participat si fostul lider PSRM, Igor Dodon. Presedintele, care a pierdut anterior cursa pentru primaria Chisinau in fata lui Dorin Chirtoaca, este convins ca Ceban are sanse sa ajunga primar de Chisinau.

Igor Dodon, care pana a ajunge presedinte a fost liderul socialistilor, astazi a revenit in randurile acestora si a stat la tribuna principala alaturi de Zinaida Grecianii

Igor DODON, PRESEDINTE: “Dumneavoastra m-ati ales lider neformal, de aceea evident la initiativa domanei Grecianii am acceptat sa vin la aceasta sedinta destul de importanta.  Deciziile pe care urmeaza sa le luati sa le luam impreuna sunt foarte, foarte importante nu numai pentru Chisinau, dar pentru intreaga tara.” 

Presa a avut acces la sedinta PSRM doar cateva minute, dupa care a fost rugata sa iasa. Dupa o ora de discutii tot presedintele Igor Dodon a anuntat candidatura socialistilor la functia de primar al capitalei.

Igor DODON, PRESEDINTE:Au fost discutate patru candidaturi. Decizia a fost luata unanim pentru a inainta in calitate de candidat la functia de primar al capitalei pe presedintele fractiunii PSRM din CMC, pe Ceban Ion.”

Ceban nu s-a arat surpins de decizia consiliului republican.

Ion CEBAN, PRESEDINTE FRACTIUNEA PSRM DIN CMC: “Este o mare responsabilitate. Lucrurile in Chisinau stau foarte prost. De foarte multi ani situatia este proasta. -V-ati dorit? -Noi cu toata echipa muncim sa schimbam lucruile. Direct sau indirect ca Dorin Chirtoaca si-a dat demisia este si meritul nostru.”


http://protv.md/stiri/actualitate/ion-ceban-este-candidatul-socialistilor-la-functia-de-primar-al–2186121.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article