17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Realitatea.md : Florile din Capitală, motiv de ping-pong între Silvia Radu și Valeriu Munteanu! Ea „uzurpatoare”, el „hoț”

Must read

Candidatul Partidului Liberal la funcția de primar al Capitalei, Valeriu Munteanu s-a adresat astăzi la Procuratura Anticorupție cu o solicitare de a examina modul în care a fost organizată licitația și procurate florile din care a fost construit covorul de flori din scuarul Catedralei. Munteanu o acuză pe Radu de abuz de putere, iar cea din urmă de faptul că anii trecuți florile erau cumpărate doar pe hârtie, nu și în realitate.

În solicitarea depusă de către Munteanu la Procuratură se face referire la faptul că Primăria nu ar fi respectat termenul în care s-a organizat licitația pentru procurarea florilor.

Răspunul Silviei Radu nu s-a lăsat mult așteptat.

„Domnule Munteanu, am înțeles că vreți să faceți o vizită la Procuratura Anticorupție. Poate rămâneți acolo? Le povestiți despre toate hoțiile făcute de gașca dvs liberală în acești ani la Primăria Chișinău, inclusiv despre cum se cheltuiau milioane pe flori și cetățenii capitalei nu le vedeau niciodată în realitate, nu se puteau bucura de ele. Poate le spuneți procurorilor și unde sunt cei 100 de mii de copaci plantați, care apar în acte la Primărie, dar în realitate nu există, le vorbiți și despre miile de trandafiri care sunt doar pe acte, nu s-au mai plantat nicăieri, dar cetățenii i-au plătit. Nu pot decât să salut faptul că v-ați făcut curaj să mergeți în fața procurorilor, dar rămâneți acolo și spuneți-le la ce firme s-au dus banii furați din Primăria Chișinău în ultimii ani”, a scris Radu pe Facebook.

mai mult la :   www.realitatea.md/florile-din-capitala–motiv-de-ping-pong-intre-silvia-radu-si-valeriu-munteanu–ea–-uzurpatoare––el–-hot––foto-_75503.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article