24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Realitatea.md : ULTIMA ORĂ! Un susținător al lui Renato Usatîi și-a dat demisia: ”Orașul nu poate fi condus prin Skype”

Must read

Criza gunoiului a arătat de fapt cum poate să ajungă mun. Bălți dacă se continua acest model de management prin Skype și indicații eronate, care nu au nicio legătură cu realitatea din oraș. Renato Usatîi vede de la Moscova lucrurile doar politica, dar noi din oraș, vedem realitatea cu care se confruntă oamenii din oraș. Renato Usatîi este obsedat de războiul lui cu politicienii de la Chișinău și trage și Bălțiul în acest război. Bălțiul nu poate fi condus prin Skype”, scrie Serghei Pcela într-un document ajuns la adresa redacției Realitatea.md.

Potrivit acestuia, ”Bălțiul este orașul cetățenilor care plătesc taxe și vor să fie respectați”.

De asemenea, Serghei Pcela susține că pe oameni îi interesează de fapt situația din oraș, și nu luptele politice.

”Criza gunoiului a avut un substrat politic, nu am fi ajuns la asta dacă dacă în spate nu era în lupta politică a lui Renato Usatîi cu cei care au colectat gunoiul. Pe oameni însă îi interesează să fie curat în oraș, nu luptele politice. Demisionez din funcție pentru a nu fi parte la dezastrul care urmează, pentru a nu fi parte parte la aceste lupte politice. Am reușit să administrez criza gunoiului, cu toate piedicile pe care le-am avut, dar nu am cum de unul singur să eliberez orașul din această bătălie politică în care este folosit de Renato Usatîi și echipa lui de consilieri. O să vină timpul când toată lumea va înțelege ce fac greșit acești oameni în Bălți, dar, din păcate, cred că va fi prea târziu, va fi mult de reparat după distrugerile care urmează”.

http://www.realitatea.md/ultima-ora-un-sus-inator-al-lui-renato-usatii-i-a-dat-demisia-ora-ul-nu-poate-fi-condus-prin-skype-doc_69648.html

 

Serghei Pcela, the chief of the Department of Road Construction from Balti resigned. The decision was taken after the scandal of the garbage from the city.

The man accuses Renato Usatii that the issue appeared because of the political fights of he mayor who leads the city through Skype.

According to him, Balti is a city where the residents pay the taxes and want to be respected. Also Serghei says that the residents are interested about the condition of the city more than about the political fights.

Publika.md reminds that this situation appeared a week ago, after the economic agent who provided sanitation services canceled his activity. Thus, the Balti Municipal Council decided to cancel the contract with this company and took over the services.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article