24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Reparaţie de mântuială pe strada principală din oraşul Bălţi. Drumarii au înlăturat asfaltul şi au lăsat baltă lucrările

Must read

Reparaţie de mântuială pe strada principală din oraşul Bălţi. Autorităţile municipale au demarat lucrările de reabilitare a carosabilului acum o lună, dar, conştienţi probabil că orice reparaţie făcută pe timp de iarnă are viaţă scurtă, au înlăturat stratul vechi de asfalt şi au lăsat totul baltă. Situaţia îi nemulţumeşte pe şoferii care sunt nevoiţi să circule zilnic pe străzile stricate.

Locuitorii oraşului sunt indignaţi de faptul că strada Ştefan cel Mare din Bălţi este plină de gropi. Nervii şoferilor sunt puşi la grea încercare.

Autorităţile dau vina pe condiţiile meteo nefavorabile. Responsabilii spun că anume din această cauză au folosit doar 50 la sută din totalul fondurilor alocate de la bugetul de stat pentru reparaţia drumurilor din Bălţi.

„Anul trecut, am planificat să folosim peste 32 de milioane și după starea meteo, în noiembrie – decembrie am sistat lucrările. Am trecut o sumă oarecare, mai precis peste 18 milioane pentru 2018”, a spus viceprimarul municipiului Bălţi, Leonid Babii.

Reabilitarea străzii Ștefan cel Mare din Bălţi va costa zece milioane de lei. În acest an, autoritățile locale au primit de la Fondul Rutier 18 milioane de lei pentru reparația și întreținerea drumurilor.

 


 

http://www.prime.md/ro/reparatie-de-mantuiala-pe-strada-principala-din-orasul-balti-drumarii-au-inlaturat-asfaltul-si-au-la_66465.html

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article