18.9 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Şefii ai două întreprinderi locale din Bălţi şi-au dat demsia! Ei susţin că nu vor mai participa la conferinţele prin Skype ale fugarului Usatîi

Must read

Noi demisii la Bălţi. Şefii ai două întreprinderi locale, inclusiv „Termogaz”, au anunţat că pleacă din funcţii. Larisa Bragari şi Stepan Munteanu au semnat o declaraţie comună în care susţin că nu vor mai participa la conferințe prin Skype cu primarul fugar Renato Usatîi și nu vor mai executa niciun ordin care vine de peste hotare.

Decizia celor doi a fost luată după scandalul privind evacuarea deșeurilor din Bălți. Ei îl acuză pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza luptei politice a primarului cu politicienii de la Chișinău.

„Usatîi vede lucrurile doar prin prismă politică, dar noi din oraș vedem realitatea cu care se confruntă oamenii din municipiu”, se arată în declarația lui Stepan Munteanu, director Termogaz Bălți și Larisa Bragari, șef  la întreprinderea municipală ”Direcţia de Construcţii Capitale Comanditar Unic”.

Anterior, şi Serghei Pcela, şeful Direcţiei Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi, și-a dat demisia. Acesta îl acuză într-o scrisoare pe Renato Usatîi de faptul că problema a apărut din cauza „luptei politice” a primarului, care „conduce” orașul prin intermediul aplicației Skype.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article