22.2 C
Chișinău
luni, aprilie 15, 2024

TVR Moldova : Sute de credincioşi, printre care şi câţiva oficiali, au participat la slujba de Florii de la Catedrala Mitropolitană din Chişinău

Must read

Scuarul Catedralei Mitropolitane din Chişinău a fost neîncăpător astăzi, de Florii. Mai mulţi credincioşi au ales să participe la slujba oficiată de mitropolitul Vladimir. La liturghie au fost văzuţi şi câţiva oficiali, printre care preşedintele Igor Dodon cu familia.

Intrarea Domnului în Ierusalim, cunoscută şi sub numele de Duminica Floriilor sau Duminica Stâlpărilor, este una dintre sărbătorile Împărăteşti ale Bisericii Ortodoxe şi este marcată în duminica dinaintea Paştilor.

La sfârşitul liturghiei au fost sfinţite florile aduse de creştini. Datorită faptului că Intrarea Domnului în Ierusalim este o sărbătoare a bucuriei, în această zi credincioşii au dezlegare la peşte şi vin.

mai mult la : tvrmoldova.md/social/foto-sute-de-credinciosi-printre-care-si-cativa-oficiali-au-participat-la-slujba-de-florii-de-la-catedrala-mitropolitana-din-chisinau/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article