25.2 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Un tânăr s-a stins, după ce a căzut de la balconul comun al unui bloc cu 16 etaje din Bălți

Must read

Un tânăr s-a stins, după ce a căzut de la balconul comun al unui bloc cu 16 etaje din Bălți. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de locatari, care au și alertat poliția. La fața locului a ajuns, în scurt timp, o ambulanţă, însă medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Locuitorii susțin că au depistat cadavrul tânărului de 21 de ani, aseară, în jurul orei 19.00.

„Era un băiat foarte tânăr. Eu am ieșit când am văzut că vine ambulanța.”

„Poate cineva l-a împins sau el singur a sărit, noi nu știm. Nu-l cunosc, când am ieșit, polițiștii l-au acoperit deja, iar lângă el era un telefon”.

În scurt timp, oamenii legii au stabilit că victima locuia împreună cu mama și fratele lui mai mic într-un bloc de pe o stradă adiacentă. Tânărul se afla în vizorul poliției după ce a comis mai multe infracțiuni.

„E stabilită identitatea şi este în vizorul poliției. Acum au fost anunțate și rudele pe faptul dat. El locuia aici?-Nu, trăia în apropiere”, a spus şeful sectorului centru a IP Bălţi, Adrian Surdu.

Oamenii legii au stabilit că victima era la evidenţa medicului narcolog de mai mulți ani. Iar mama tânărului le-a declarat poliţiştilor că acesta figura într-un dosar penal pentru furt și a ameninţat în repetate rânduri că va recurge la suicid pentru a nu ajunge la pușcărie. În acest caz a fost inițiată o anchetă.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article