22.2 C
Chișinău
luni, aprilie 15, 2024

Unii lucrează, alții se victimizează! Starea drumurilor în Bălți și Chișinău

Must read

Ne-am propus să comparăm starea drumurilor în cele mai importante orașe din Republica Moldova, adică Bălți și Chișinău.

Minicipiul Bălți, care este condus de către Renato Usatîi de la distanță, se află într-o situație cam grea. Bălțenii se confruntă cu mari probleme din cauza lipsei de lucru din partea administrației. Drumurile sau nu au fost curățate, sau au fost curățate dar foarte prost. Drumurile din capitala de nord continuă să fie acoperite cu zăpadă.

Amintim că de la o vreme, consilierii municipali din partea Partidului Nostru, care se află în majoritatea în consiliul municipal au declarat greva foamei. Iar din moment ce primarul se află la Moscova din septembrie 2016, iar consilierii în grevă, nu a fost posibil să fie curățate drumurile.

O tentativă foarte interesantă de a preveni accidentele a fost folosită la Bălți, materialul antiderapant era aruncat pe drum cu căldările din remorca unui automobil.

Republica Moldova a fost surprinsă de o cantitate enormă de precipitații sub formă de zăpadă. Pentru administrația locală, zăpada nu este mereu doar un motiv de bucurie. De obicei pentru primării, zăpada înseamnă dureri de cap pentru că deszăpezirea stă anume pe umerii lor.

(foto/video) Unii lucrează, alții se victimizează! Starea drumurilor în Bălți și Chișinău

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article