21.1 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

Must read

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o nouă aplicație „Trafic Online”.

Aplicația pune la dispoziție informații privind media timpilor de aşteptare în punctele de trecere a frontierei (rutier) pentru categoriile de mijloace de transport: autoturisme/autocare și camioane.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul Poliției de Frontieră a Republicii Moldova și să analizați harta interactivă pusă la dispoziție. Este suficient să puneți cursorul pe frontiera pe care urmează să o traversați și astfel să fiți la curent cu timpul mediu de așteptare prin acest punct de trecere.

Aceiași aplicație poate fi consultată și în cazul punctelor de trecere din România, care prezintă media timpilor de așteptare pentru anumite intervale de timp, calculată în funcție de valorice de trafic înregistrate la un moment dat, precum și circumstanțele locale și tipul de control adoptat de autoritățile vamale.

sursa :  http://diez.md/2017/01/19/util-pentru-calatori-verifica-online-care-este-timpul-mediu-de-asteptare-punctele-de-trecere-frontierei/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article