Am promis că o să vă prezint 3 istorii de viață. 3 istorii ale familiilor a căror luptă este diferită de a noastră. Este zilnică, uneori epuizantă, dar de multe ori – bucuria pentru rezultat este considerabil mai mare.

Pentru că fiecare reușită este neprețuită.

Vă invit astăzi să îl cunoașteți pe Matei.
O minune de 10 ani, diagnosticat cu autism. Vorbește engleza mai bine ca româna, dar româna o vorbește foarte bine!
I-a plăcut dintotdeauna muzica. La 5 ani, după câteva săptămâni de pian a compus prima melodie. A numit-o Storm.  Peste un an a renunțat la pian. A explicat că nu are suficiente sunete.
Acum, este pasionat de muzica electronică. Profesorii sunt impresionați, într-un timp extrem de scurt – din Matei a început să “curgă” muzică. Scrie o piesă în 2 zile. Are până acum 15 melodii compuse și 7 mixate.
Vă invit să închideți ochii și să ascultați fragmentul de mai jos. Nu-i așa că fiind într-un club nu v-ați da seama că e piesă scrisă și mixată de un copil de 10 ani cu autism?
Copiii cu autism pot deveni profesioniști străluciți, care să poată ulterior avea grijă de ei singurei, atunci când părinții nu le vor mai putea fi alături.
Dar ei au nevoie de suportul nostru. Fiecare clipă din fiecare zi, pentru familiile în care cresc copilași cu autism – este o luptă. Luptă pentru o viață normală.
Vă invit să facem o donație, parte a celor doar 115.000 lei necesari pentru un an întreg de activități, intrând pe link-ul de mai jos.
Astăzi, dar și în fiecare zi, putem salva oameni – iubindu-i și dăruind un pic din ce avem, putem și suntem!
Spor, Matei! Și putere multă, dragă Olga!
Voi nu sunteți singuri!

Lasă un răspuns