24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Doi soţi din Bălţi au dat sute de euro unui bărbat pentru ai ajuta să obţină permise de conducere

Must read

Doi soţi din Bălţi l-au denunţat la CNA pe un bărbat, la serviciile căruia au apelat pentru a obţine permise de conducere. Acesta ar fi susţinut că are influenţă asupra unor angajaţi ai Secției de Înmatriculare a Transportului și Calificare a Conducătorilor Auto din municipiul Bălți şi că îi poate determina să le dea calificativul „admis” la probe. Pentru soluţionarea problemei, bărbatul ar fi pretins şi primit 760 de euro.

Potrivit denunţătorilor, problema nu a mai fost rezolvată pe motiv că persoana de încredere ar fi invocat că suma este prea mică pentru a mitui membrii comisiei. Acesta a cerut suplimentar 250 de euro pentru a-şi onora promisiunea până la capăt.

În după-amiza zilei de ieri, ofiţerii DGT Nord a CNA şi procurorii anticorupţie l-au reţinut pe suspect în momentul primirii celor 250 de euro. Acum el se află în izolator şi este reţinut pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare.

Citește mai mult: https://www.publika.md/doi-soti-din-balti-au-dat-sute-de-euro-unui-barbat-pentru-ai-ajuta-sa-obtina-permise-de-conducere-ce-au-facut-oamenii-cand-au-vazut-ca-nu-le-a-rezolvat-problema_2996527.html#ixzz57m9it931

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article