17.2 C
Chișinău
vineri, iunie 14, 2024

Greva foamei cu stomacul plin, la Bălți

Must read

how ieftin al consilierilor lui Renato Usatîi, care au declarat, luni, greva foamei. Deși au promis că nu vor mâna nimic până vineri, aceștia au primit, marți dimineața, mai multe pungi cu produse alimentare. Acest lucru rezultă dintr-un video difuzat de ziarulnational.md.
Sursa citată a anunțat că în imaginile video sunt surprinși câțiva activiști ai Partidului Nostru. Aceste persoane au intrat în sediul Primăriei Bălți, acolo unde se află reprezentanții PN-ului, care au spus că nu vor părăsi, sub nici o formă, sediul administrației publice locale.
Între timp, ca replică la aceste imagini video, vicepreședintele partidului, Ilian Cașu, a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu aleșii locali cum și-au petrecut prima noapte de protest.
De menționat că reprezentanții Partidului Nostru au anunțat că nu vor părăsi sediul Primăriei Bălți până vineri, când urmează a fi pusă la vot inițiativa de organizare a unui referendum cu privire la demiterea primarului de Bălți, Renato Usatâi.

http://www.n4.md/news/greva-foamei-cu-stomacul-plin-la-balti

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article