25.2 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

La Bălţi a fost reţinut un bărbat, fiind suspectat de furt într-un cabinet stomatologic

Must read

La Bălţi a fost reţinut un bărbat, fiind suspectat de furt. Aseară,  acesta a pătruns pe neobservate într-un cabinet stomatologic, de unde a sustras un aparat medical. Individul, însă, nu a reuşit să fugă departe cu bunul furat.

Gardienii de la Paza de Stat au reacţionat la semnalul alarmei declanşate în interiorul instituţiei. La acea oră târzie, în cabinetului stomatologic se mai aflau câţiva angajaţi, aceştia însă nu au observat cum s-a produs furtul.

„A apărut un cetățean necunoscut din partea opusă a ogrăzii cu o geantă în spate. El ne-a spus că a venit cu treabă, să vadă că s-a încurcat”, a spus gardian Paza de Stat, Nicolae Jurjiu.

Individul care a fost prins cu aparatul medical furat, a ţinut-o una şi bună că istoria cu furtul ar fi o invenţie de-a poliţiştilor.

Bărbatul reţinut a mai fost certat cu legea. Acum un an, acesta a ieşit din închisoare, după ce şi-a ispăşit pedeapsa pentru furt. Acum individul riscă să ajungă din nou după gratii.

http://www.canal3.md/ro/la-balti-a-fost-retinut-un-barbat-fiind-suspectat-de-furt-intr-un-cabinet-stomatologic_62351.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article