25.2 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Bălţi a fost reţinut un bărbat, fiind suspectat de furt într-un cabinet stomatologic // VIDEO

Must read

Un hoţ a fost prins, aseară, în flagrant delict, după ce a spart o clinică stomatologică din Bălţi. Individul a furat generatorul care alimentează sediul cu lumină, dar nu a apucat să fugă departe. El a fost reţinut de angajații Serviciului Pază al Ministerului de Interne, care l-au predat poliţiei.

În faţa camerei de filmat, bărbatul a declarat că pur și simplu se plimba în preajmă, când gardienii au dat peste el.

Mai mult, bănuitul a acuzat gardienii că ar fi inventat acest scenariu.

Furtul a fost comis în timp ce în clinica stomatologică se aflau mai mulţi angajați, care spun, însă, că nu au auzit nimic. Gardienii de la Serviciul de Pază au venit după ce s-a declanșat alarma.

„A apărut un cetățean necunoscut din partea opusă a ogrăzii cu o geantă în spate. El ne-a spus că a venit cu treabă, să vadă că s-a încurcat”, a spus gardianul, Serviciul Pază al MAI, Nicolae Jurjiu.

Potrivit poliției, suspectul a mai fost anterior judecat pentru furt. El nu a fost, însă, condamnat, deoarece de fiecare dată a ajuns la o înțelegere cu păgubiţii.

http://www.prime.md/ro/hot-prins-in-flagrant-un-individ-a-fost-retinut-in-timp-ce-incerca-sa-fure-un-generator-dintr-o-stomatologie-din-balti_68296.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article