16.1 C
Chișinău
vineri, aprilie 19, 2024

Locuitorii din Bălți se plâng că se repară doar curţile consilierilor municipali, pe când în restul orașului este haos

Must read

Mai mulţi locuitori din Bălţi se plâng că lucrările de reparaţie a drumurilor şi curţilor din oraş au loc selectiv. Oamenii susţin că lucrările se efectuează doar în preajma locuinţelor aleşilor municipali, care sunt membri ai formațiunii Partidul Nostru, condus de primarul fugar Renato Usatîi.

Aceşti consilieri se bucură de curți amenajate cu parcări, terenuri de joacă moderne, drumuri și trotuare reparate capital, în timp ce în restul oraşului e haos.

Acest drum care duce spre mai multe blocuri de pe strada Suceava din Bălţi a fost reparat, anul trecut. Locuitorii din zonă au acum trotuare, o parcare și un teren de joacă modern.

Întâmplător sau nu, aici locuiesc şi consilierii municipali Igor Basistîi, Eugenia Badiuc şi Nicolai Grigorișin, care este și cumetrul primarului fugar, Renato Usatîi. După casele lor, drumul renovat se termină şi încep gropile.

Mai mult, în curţile în care locuiesc aleşii municipali gunoiul se evacuează în primul rând.

Consilierul Nicolai Grigorișin neagă, însă, faptul că lucrările de reparație s-au făcut în funcție de locul de trai al unor aleşi municipali.

Lucrările de reparaţii curente sau capitale au decurs aşa cum au planificat autoritaţile. Nu s-a ţinut cont de faptul că acolo locuiesc sau nu consilieri municipali. Planificarea s-a făcut în 2014. În privinţa gunoiului, acesta s-a evacuat peste tot la fel, a spus consilierul municipal din Bălți, Nicolai Grigorișin.


http://www.prime.md/ro/locuitorii-din-balti-se-plang-ca-se-repara-doar-curtile-consilierilor-municipali-pe-cand-in-restul-o_66698.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article