24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

Protest la Bălți. Oamenii sunt nemulţumiţi că unii consilieri municipali au declarat greva foamei

Must read

Protest la Bălţi. Câteva zeci de persoane au pichetat miercuri, sediul primăriei. Oamenii sunt nemulţumiţi de decizia consilierilor municipali ai formațiunii Partidul Nostru de a anunţa greva foameii şi le cer aleşilor să renunțe la show-uri politice și să rezolve problemele orașului.

Oamenii s-au arătat nemulțumiți de faptul că în loc să muncească, aleșii locali au intrat în greva foamei, pe care o califică drept o manevră politică.

Protestatarii au adus cu ei mai multe cântare.

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, consilierii formațiunii politice Partidul Nostru, condus de fugarul Renato Usatîi au declarat greva foamei până în data de 19 ianuarie, zi în care va avea loc ședința consiliului municipal, în cadrul căreia urmează să se decidă soarta referendumului privind demiterea primarului.

Renato Usatîi a fugit în Rusia unde se află de aproximativ un an și jumătate. El este cercetat penal în ţara noastră pentru comandarea omorului bancherului rus Gherman Gorbunţov


http://www.prime.md/ro/protest-la-balti-oamenii-sunt-nemultumiti-ca-unii-consilieri-municipali-au-declarat-greva-foamei_66744.html

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article