23.9 C
Chișinău
miercuri, iulie 24, 2024

Radio la Bălți

Must read

Radio Megapolis FM online si in fm pe frecventele de 88,6 FM in Chisinau si 105,6 FM in Balti. Megapolis FM difuzeaza sub sloganul „The National Dance Radio Station” cea mai buna muzica dance si de clubbing din lume. Radio Megapolis FM poate fi ascultat online pe calculator, cu ajutorul tabletei sau a smartphone-ului tau.
La Bălți Megapolis FM poate fi receptionat pe frecventa 105,6 Mhz FM.

 Radio Plai, pe o unda de Rai a luat nastere in anul 2006, iar in anul 2012 a fost relansat complet intr-un nou format si o noua conceptie pentru Republica Moldova. Radio Plai reuseste sa imbine muzica dance cu slagarele autohtone si cu muzica traditionala populara moldoveneasca a indragitilor interpreti creeand un produs editorial absolut inedit pentru piata de media a Republicii Moldova.
La Bălți frecventa FM unde poate fi receptionat Radio Plai este 102.9 Mhz FM.

Radio Maestro FM aduce pe piata de radio din Republica Moldova un format inedit si bine ascultat de catre un target specific pentru stilul muzica relax and chill-out. Maestro FM a luat nastere in anul 2005 si este cotat bine pe piaţa media ca fiind unul dintre cele mai rafinate posturi de radio.
La Bălți frecventa la care poate fi receptionat Maestro FM este 91.0 Mhz FM.
Asculta Maestro FM online


Asculta Muz FM, un post de radio national din Republica Moldova ce transmite atat in eter cat si online. Postul de radio Muz FM poate fi ascultat online atat pe calculator cat si pe smartphone sau tableta cu Android sau iOS.
La Bălți frecventa la care poate fi receptionat postul de radio Muz FM este 90.5 Mhz FM.

 Radio Noroc, un radio din inima Moldovei cu statii de emisie in principalele orase din tara este disponibil de acum online.

Postul Radio Noroc poate fi ascultat online atat pe calculator cat si cu ajutorul telefonului dumneavoastra cu Android sau iOS.
La Bălți frecventa la care poate fi receptionat postul Radio Noroc este 107.2 Mhz FM.

Asculta Radio Noroc online

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article