25.2 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

ZiarulNational.md | Usatîi, luat în RĂSPĂR de Nata Albot: „Mie mi se pare stupidă ideea cu acest referendum”

Must read

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a fost luat în răspăr de cunoscuta jurnalistă Nata Albot, care realizează acum o emisiune pe internet. Aceasta consideră că referendumul privind demiterea primarului de Bălți, care ar putea să fie organizat pe 4 martie curent, ar fi o „idee stupidă”.

Potrivit Natei Albot, primarul de Bălți, care mai bine de un an nu a călcat în instituția în fruntea căreia a venit în anul 2017, ar face bine dacă ar lăsa locul altcuiva.

„Cum poți să întrebi oamenii dacă au încredere într-un om care nu-și execută funcția de luni de zile? Cum poți să cheltui atâția bani? Da, înțelegem că este departe, că nu poate să se întoarcă în țară. Renunță la funcție și dă-o unui gospodar! Orașul are nevoie de un om care să-l conducă… Ai o grămadă de bani pe care-i plătești să-ți facă spectacole, de ce nu ai face asta?”, s-a întrebat jurnalista.

De menționat că 21 de consilieri municipali ai „Partidului Nostru” a votat vineri pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Usatîi. Acest referendum ar putea fi organizat la insistențele lui Renato Usatîi. Acesta a fost ales cu aproape 70 la sută din voturile bălțenilor în anul 2015, dar promite că va pleca din funcție dacă măcar 51% din orășeni îi vor cere asta în cadrul referendumului local.

https://www.ziarulnational.md/usatii-luat-in-raspar-de-nata-albot-mie-mi-se-pare-stupida-ideea-cu-acest-referendum/

Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article