24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

VIDEO // Militarii moldoveni, în drum spre Centrul de Instruire Babadag din România

Must read

Un contingent de militari ai Armatei Naţionale va participa, în perioada 11-17 februarie, la exerciţiul multinaţional „Platinum Eagle 18.1”, la Centrul de Instruire Babadag, România, scrie într-un comunicat al Ministerului Apărării. Ministerul Apărării a posta un video din care se vede cum o coloană de tehnică militară se deplasează spre la Centrul de Instruire Babadag, România.

Amintim că contingentul, constituit din 60 de ofiţeri, subofiţeri, sergenţi şi soldaţi din Brigada de infanterie motorizată “Dacia” din Cahul şi Batalionul 22 de menţinere a păcii din Chişinău, se va antrena împreună cu militari din Bulgaria, Georgia, România, Ucraina şi SUA.

Scopul exerciţiului este creşterea interoperabilităţii între forţele participante, menţinerea capabilităţii de instruire în comun, precum şi dezvoltarea unui mediu regional favorabil cooperării militare multinaţionale.

mai mult la :   https://deschide.md/ro/stiri/social/26095/VIDEO–Militarii-moldoveni-%C3%AEn-drum-spre-Centrul-de-Instruire-Babadag-din-Rom%C3%A2nia.htm#.WoAkRG-175Y.facebook

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article