24.4 C
Chișinău
miercuri, mai 29, 2024

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ! Renato Usatii și-a anunțat demisia din funcția de primar de Bălți

Must read

Primarul municipiului Bălți și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatii, și-a anunțat decizia de a părăsi funcția de edil. „În această săptămână voi anunța faptul că demisionez. Demisionând acum, în Bălți vor fi alegeri pe 20 mai, atunci când au loc mai multe alegeri locale. Vom vedea cine va duce hrișcă. Va fi un candidat din partea Partidului Nostru. Eu las orașul fără corupție”. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Politica cu Natalia Morari de la TV8.

„Eu demisionez, pentru ca toți (n.r candidații) să se poată pregăti sincer de alegeri. La această oră, va fi un om care știe cum funcționează lucrurile – Nicolai Grigorișen (n.r actualul primar interimar al municipiului Bălți). Noi trebuie să continuăm ceea ce am început. Am cheltuit în Bălți peste 20 milioane de lei”, a precizat Usatîi.

Usatîi a spus că, după plecarea sa, a crescut considerabil presiunea asupra colegilor săi din cadrul primăriei, precum și a membrilor de partid. „După Anul Nou, amenințările pentru cei care mă susțin a crescut masiv. Oamenilor le sunt deschise dosare penale, se comandă articole în presă sau se oferă direct mită. Mulți nu se fac față presiunilor, iar munca primăriei este blocată. Este nevoie de un nou lider în locul meu”, a spus opoziționistul.

Usatîi a mai declarat că referendumul local privind demiterea sa nu va avea loc…

mai mult la  :   http://tv8.md/2018/02/12/video-ultima-ora-renato-usatii-si-a-anuntat-demisia-din-functia-de-primar-de-balti/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article